Nieuwe Webmaster/Technisch Beheerder

Nieuwe Webmaster/Technisch Beheerder

Beste leden,

Op 19-04-2024 ben ik tijdens de ALV voorgedragen als Webmaster/Technisch Beheerder. Zoals misschien meteen al opvalt heb ik de website heel subtiel een iets frisser uiterlijk gegeven door de kleur en het lettertype aan te passen, ook heb er er wat overbodige dingen tussenuit gehaald en de namen van de bestuursleden geactualiseerd. Helaas kan ik nog niet overal bij of in waardoor ik nog geen mails kan lezen en beantwoorden, dit wordt de komende tijd allemaal in orde gemaakt zodat ik mij volledig in kan zetten om de website up-to-date te houden. Ik zal mij ook bezig gaan houden met het onderhoud van de PC in het havenkantoor en eventueel vereiste technische ondersteuning.

Ben van Dijk

Reacties zijn gesloten.