Weet u dat ????

• Wij binnenkort een leuke puzzeltocht organiseren en dit afsluiten met BBQ, live muziek en een drankje?
  • Wij alle leden er attent op maken dat er in het clubgebouw en in het havenkantoor niet gerookt mag worden.
  • U niet in uw box mag schuren of slijpen. Hiervoor dient u een afspraak te maken met de havenmeester voor een plek aan de werksteiger.
  • De vuilcontainers bestemd zijn voor uw boothuisafval en niet voor grofvuil.
  • Het afval netjes in de container gedeponeerd moet worden en niet ervoor of ernaast.
  • Half augustus de werkbeurtkalender beschikbaar op de website van WSV Zwartewaal.
  • U ervoor dient te zorgen dat uw boot voor eventueel slecht weer goed vast ligt.
  • Wij nog een nieuwe secretaris zoeken. Aanmelden of informatie opvragen kan via secretaris@wsv-zwartewaal.nl.
  • Joelle heel hard werkt aan een nieuwe lay-out van ons clubblad zij op goede weg bezig is.
  • Wij vrijwillige handjes goed kunnen gebruiken. U kunt u aanmelden via voorzitter@wsv-zwartewaal.nl.
  • U niet aan de passantensteiger mag aanleggen zonder overleg met de havenmeester.
  • Wij hele leuke evenementen organiseren bekijk de evenementenblog.
Reacties zijn gesloten.